EN SEWDİĞİNİZ OYUN HANGİSİ
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
EN SEWDİĞİNİZ OYUN HANGİSİ
arkadaşlar buraya en sevdiğiniz oyunun ismini ve konusunu yazabilirsiniz ben başlıyorum
en sevdiğim oyun SMACKDOWN konusu ise foxta yayınlanan amerikan güreşi programını oyun hali oyunda istediğiniz kişiyi seçerek dövüşe katılabilirsiniz pc de tek kişilik ama ps2 de iki kişilikte oynanabilen bir oyun
en sevdiğim oyun SMACKDOWN konusu ise foxta yayınlanan amerikan güreşi programını oyun hali oyunda istediğiniz kişiyi seçerek dövüşe katılabilirsiniz pc de tek kişilik ama ps2 de iki kişilikte oynanabilen bir oyun
kliptonik- Admin
-
Rep :
Uyarı Seviyesi :
yazı alanı : ...
Büyük Yazı Alanı : ...
Ruh Hali :
Geri: EN SEWDİĞİNİZ OYUN HANGİSİ
The Sims Serisini çok seviyorum süper birşey oyun 3(The Sims,The Sims 2,The Sims 3) tane seriden oluşuyor oyun hayatın oyun versiyonu gerçek hayatta yapabildiğiniz çoğu şeyi yapabiliyorsunuz : )))
LoLi..*- Admin
-
İş/Hobiler : dans,müzik
Lakap : LoLi
Rep :
Uyarı Seviyesi :
Büyük Yazı Alanı : dosyaları silmelisiniz
2.cookieleri silmelisiniz
3.internet seçeneklerinden tanımlama bilgisi sil,gaçmişi sil seçeneklerine tıklayın
eğer bu işlemleri yapmanın uzun olduğunu düşünüyorsanız ertesi gün yapabilirsiniz size kalmış
Ruh Hali :
=HepsisqoliK= demiş ki:The Sims Serisini çok seviyorum süper birşey oyun 3(The Sims,The Sims 2,The Sims 3) tane seriden oluşuyor oyun hayatın oyun versiyonu gerçek hayatta yapabildiğiniz çoğu şeyi yapabiliyorsunuz : )))
Biz grupcak Sims'ciyiz
TaMiK- Admin
-
İş/Hobiler : Hobim Yok Beniim:)
Lakap : tami:)
Rep :
Uyarı Seviyesi :
yazı alanı : HmmM.Biraz Düşüniyim
Büyük Yazı Alanı : o ne demek??
Ruh Hali :
TaMiK demiş ki:=HepsisqoliK= demiş ki:The Sims Serisini çok seviyorum süper birşey oyun 3(The Sims,The Sims 2,The Sims 3) tane seriden oluşuyor oyun hayatın oyun versiyonu gerçek hayatta yapabildiğiniz çoğu şeyi yapabiliyorsunuz : )))
Biz grupcak Sims'ciyiz
Evet öyle ) en büyük sims
LoLi..*- Admin
-
İş/Hobiler : dans,müzik
Lakap : LoLi
Rep :
Uyarı Seviyesi :
Büyük Yazı Alanı : dosyaları silmelisiniz
2.cookieleri silmelisiniz
3.internet seçeneklerinden tanımlama bilgisi sil,gaçmişi sil seçeneklerine tıklayın
eğer bu işlemleri yapmanın uzun olduğunu düşünüyorsanız ertesi gün yapabilirsiniz size kalmış
Ruh Hali :
=HepsisqoliK= demiş ki:TaMiK demiş ki:=HepsisqoliK= demiş ki:The Sims Serisini çok seviyorum süper birşey oyun 3(The Sims,The Sims 2,The Sims 3) tane seriden oluşuyor oyun hayatın oyun versiyonu gerçek hayatta yapabildiğiniz çoğu şeyi yapabiliyorsunuz : )))
Biz grupcak Sims'ciyiz
Evet öyle ) en büyük sims
xD
1 sayfadaki 1 sayfası