eren bakıcı biyografi
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
eren bakıcı biyografi
eren bakıcı
1984 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi.Aynı okulda Modern Dans eğitimi görüyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı. Londra da Urdang Dance Academy de ve Budapeşte Dans okulundaeğitim aldı. Dans grubu ; Dans ; ile Çin'de Ülkemizi temsil etti. Reklam jingleları seslendirdi. Britney Spears ve Michel Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Kara yla bir aylık workshop çalışması yaptı.Yıldızların altında müzikalinde sahne aldı.
1984 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi.Aynı okulda Modern Dans eğitimi görüyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı. Londra da Urdang Dance Academy de ve Budapeşte Dans okulundaeğitim aldı. Dans grubu ; Dans ; ile Çin'de Ülkemizi temsil etti. Reklam jingleları seslendirdi. Britney Spears ve Michel Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Kara yla bir aylık workshop çalışması yaptı.Yıldızların altında müzikalinde sahne aldı.
En son _hepsiqolik_ tarafından C.tesi Tem. 26, 2008 11:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
LoLi..*- Admin
-
İş/Hobiler : dans,müzik
Lakap : LoLi
Rep :
Uyarı Seviyesi :
yazı alanı : ...
Büyük Yazı Alanı : dosyaları silmelisiniz
2.cookieleri silmelisiniz
3.internet seçeneklerinden tanımlama bilgisi sil,gaçmişi sil seçeneklerine tıklayın
eğer bu işlemleri yapmanın uzun olduğunu düşünüyorsanız ertesi gün yapabilirsiniz size kalmış
Ruh Hali :
Geri: eren bakıcı biyografi
paylaşım için saol
kliptonik- Admin
-
Rep :
Uyarı Seviyesi :
yazı alanı : ...
Büyük Yazı Alanı : ...
Ruh Hali :
eren bakıcı biyografi
kliptonik demiş ki:paylaşım için saol